Profit.hu NaptárBezár

Ár: 8 600 Ft

A BUX 2008 végére alig egy év leforgása alatt 30.000 pontról a harmadára zsugorodott, hasonlóan a világ más tőzsdéihez, ahol soha nem látott zuhanások történtek.

A gazdasági válság sorra szedte az áldozatait, így bankok, befektetési vállalkozások, kisbefektetők mentek tönkre. A válság a pénzügyi rendszerről néhány hét leforgása alatt átterjedt más iparáágakra is, ezáltal valódi világgazdasági válságot okozva. A külföldi irányadó indexek több év emelkedését veszítették el néhány nap alatt.

A szerzőkben is felmerültek a sokak által feltett kérdések:

Talpon lehet-e maradni a pénzügyi műveletek világában?

Érdemes-e ilyen környezetben befektetni, tőzsdézni?

Mi úgy gondoljuk, hogy az ilyen időszakok hatalmas lehetőségeket rejtenek a "parketten" azok számára, akik megfelelő kereskedési stratégiával és kockázatkezeléssel rendelkeznek.

A könyv bemutatja a saját anyagi és időbeli lehetőségeink felmérésének módszerét, a jutalék és instrumentumválasztás folyamatát, a Money Management és Risk Management rendszerét, és más olyan eszközt, melyek nélkül nem lehet a piacon életben maradni. 

Lépésről lépésre tárgyaljuk a stratégia-alkotás folyamatát, valamint olvashatunk kész kereskedési stratégiákról is, amelyekhez nem csak részletes leírást, de teljesítményük elemzését is mellékeljük.

Egy  olyan szakmai anyagot szeretnénk átnyújtani, amely segítségével az olvasók tudatosabbá és kiszámíthatóbbá tehetik a mindennapi tőzsdei spekulációt.

A szerzők

 

 

 


 

 

 

Nagyon tetszett, hogy a tanfolyam a gyakorlati tapasztalatokra helyezte a hangsúlyt, és már egy sok éves tapasztalat kivonatát láthattam.

Marczula István


További tanulói vélemények

Facebook

Kövessen minket facebook-on!